-->

søndag 10. desember 2017

Julebord på Oscarsborg


For et maraton denne helgen har vært!
På lørdag dro vi avgårde, leverte valpen hos ei god venninne av meg, og dro avsted mot Drøbak. Vi skulle ta fergen over til Oscarsborg rett før 12. Vel fremme ble vi møtt av en super lunsj, etterfulgt av en guidet tur rundt festningen. For en spennende historie! 
Utsikten fra matsalen, hvor vi fikk lunsj dag 1, og frokost dag 2.

Deretter fulgte en time med Perfect Escape Room - den mobile versjonen hvor vi fikk en koffert opp på bordet, og med mange vanskelige gåter vi måtte løse. Dessverre rakk ikke min gruppe å komme helt i mål, men vi var godt på vei, og holdt på med det siste løsningsordet da tiden var ute. 

Utsikt fra festningen. Dette under omvisning.

Vi fikk en wrap å spise, før vi omsider fikk utdelt rom og vi gikk for å stelle oss i stand til middag. Før middagen fikk vi servert vingløgg i Borggården, og for en majestetisk og fortryllende halvtime det var. Alle vinduene i Hovedfortet hadde adventsstaker med lysene på, det var bekmørkt, og vi holdt varmen fra to bålpanner. Vel inne ventet en fantastisk tre retters middag, bestående av laks til forrett og mørbrad av hjort til hovedrett, med en god sjokolademousse til dessert.

Forrett
Hovedrett

Søndag våknet vi til en fantastisk havsutsikt, og en super frokost!

Den nydelige utsikten fra rommet
~          *          ~

Takk for oss - vi kommer gjerne igjen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar