-->

fredag 31. januar 2014

Godt nyttår!

Vel, det er iallfall overskriften som kommer til å synes på bloggen om nøyaktig 11 måneder.
Jeg glemte meg helt bort den 24., og fikk aldri helt muligheten til å starte nedtellingen med dere da, så da tenkte jeg som så at "nyttårsaften må jo også være en fin dag å starte nedtellingen på!" Jeg innser at det ikke er helt det samme, og heller ikke helt optimalt, men for nå får det bare gå.

Været ser ut til å mislike meg, ettersom jeg ba om snø hver dag siden november, men ikke fikk en hvit jul, og nå ber jeg om sol og vår, men nå har vi så mye snø at vi nesten drukner i den. Derfor ser dere nok ikke bort ifra at julestemningen titter innom en gang iblandt. 

Jeg gleder meg virkelig til den forsvinner, men jeg merker at sinne mitt mot snøen som kom så altfor sent, begynner å avta. Det er tross alt utrolig vakkert! 

 Her om dagen tenkte jeg også hvor trist det var, at det første året jeg blogger, er det året hvor jeg har vært mest irritert i ettertid. Ikke på fordi jeg var misfornøyd med julaften, med gjestene, med maten, eller med pakkene (for tro meg - ingenting av det kunne blitt bedre), det var bare at jeg var så irritert fordi det ikke kom noe snø, og fordi det ikke kom noe julestemning. 

Det føles nesten som å bli forrådt når en gleder seg til noe et helt år, hvert eneste år (eller.. iallfall 11 måneder av året) også blir det ikke slik som man håper, er vandt til og lignende. Derfor senker jeg forventningene til neste år, slik at når snøen ikke kommer, og blir liggende til jul, så blir jeg kanskje ikke like skuffet. Så får jeg enn så lenge drømme meg bort til hyttekos og jul med snø. Å drømme er greit, så lenge en vet at det ikke er særlig realistiske drømmer. 

~          *          ~

Uansett, som jeg har sagt tidligere kommer jeg til å tørke litt støv av bloggen ca. en gang i måneden, og det er selvfølgelig fortsatt mulig å abonnere på bloggen, altså at innlegg blir sendt direkte til deg på e-post når de blir postet. 

Jeg håper jeg ser mange av dere igjennom året, og som alltid hadde det vært hyggelig om dere hadde lagt igjen en liten kommentar. 

Vi sees iallfall ca. 24. februar, kanskje tidligere?

~          *          ~

Ha en fantastisk lørdagskveld, fine julehjerter!

mandag 20. januar 2014

Følg via e-post

Hei dere, og godt nyttår!

Jeg håper virkelig at dere alle hadde en fantastisk jul, og at nyåret behandler dere pent. 

Nå som julen er over for denne gang (vel, i fjor..), blir det ikke så ofte oppdatert her inne, men en gang innimellom blir det nok likevel. 


Derfor la jeg til en liten gadget som gjør at dere kan få en e-post når jeg poster et innlegg, og alt du må gjøre er å skrive inn e-post adressen din i 'Følg via e-post'-gadgeten til høyre, og trykke 'submit'. Da vil et nytt lite vindu dukke opp (hvor det står FeedBurner Email Subscriptions eller noe lignende), hvor du skriver inn bokstavene som kommer opp, og 'Complete Subscription Request'. 
Deretter vil du få en e-post med en link du må trykke på for å aktivere abonnementet, og voila, du får alltid mail når jeg poster noe her - dersom du ønsker det selv, såklart! 


Håper dere vil følge meg videre, jeg har allerede mange planer for julen 2014!

~          *          ~

Vi sees neste gang!