-->

torsdag 24. april 2014

Countdown to Christmas

Hei alle sammen! 
Nå som julen nesten nettopp er over (jula varer helt til påske), er det endelig bare åtte måneder igjen til selveste julekvelden. Tenk dere det, at om bare to måneder er vi allerede halvveis! Likevel syntes jeg det kan virke som det er veldig lenge igjen.
Derfor ville jeg lage en liste som gjør at tiden virker kortere:

  • Ventetiden er ca. 1/122 av livet til en gjennomsnittlig person
  • Det er kortere tid til juleaften enn levetiden til lammekjøtt i fryseren
  • Du kan (hvis du er mann) gro ca. åtte cm. med skjegg innen julekvelden
  • Du rekker å høre på den lengste spillelista mi med julesanger ca. 1009,67 ganger
  • Du rekker ikke engang å fullføre et svangerskap!
  • Hvis du ikke har bursdag fra nå og til julaften, er det kortere til julaften enn til bursdagen din

Når det er sagt, så har jeg utrolige vanskeligheter med å fokusere på jul i dette fantastiske været vi på Østlandet har blitt velsignet med! Likevel er det ikke mye som skal til før julen er tilbake i hodet mitt, og opptar mye av plassen der inne. Og foreløpig er det greit! Om seks dager er det tross alt bare 7 måneder til første søndag i advent, og det er adventstiden jeg gleder meg aller mest til! 

Selv om solen er mer tilstedeværende enn julefølelsen for tiden har jeg likevel fått ordnet med litt julegaver. Jeg er godt i gang med gavene til besteforeldre (men noe skal jeg selvsagt lage selv, så det må vente til adventstiden har begynt), og gaven til mammaen og pappaen min er allerede planlagt, men det er dessverre for tidlig å kjøpe den enda.. Forhåpentligvis får jeg ordnet det i løpet av mai! 



Jeg håper at de av dere som liker å være tidlig ute selv er i gang, og at dere som liker å vente rett og slett venter! 

~          *          ~

Selvom jeg gleder meg til årets julefeiring skal jeg aller først nyte det våren, sommeren og høsten har å by på, men vi snakkes likevel om kun èn måned!