-->

mandag 24. mars 2014

Countdown to Christmas

Hei julehjertene mine!

I dag føler jeg at det offisielt er lov til å begynne å glede seg til jul igjen. Det er tross alt bare et ensifret antall måneder igjen! 

9 måneder igjen, dere, er det ikke fantastisk? 

I hele dag har bakhodet mitt drømt om "Jul i Skomakergata", og det føles deilig at gleden min overfor julen er tilbake. Selvom det er ni måneder til julaften, er det kun åtte måneder til pynten skal opp,  og til julerengjøringen er ferdig. 

I år gleder jeg meg veldig til å gjøre noe jeg aldri har gjort før, og det blir så morsomt og spennende! Dette får dere høre mer om når det nærmer seg, kanskje allerede om åtte måneder? *lurt smil* Uansett er dette noe alle kan gjøre, som mange kanskje gjør allerede, eller som kanskje kan få flere til å tenke. 
Jeg gleder meg iallfall til å dele dette med dere, og jeg gleder meg til å glede meg til jul med dere enda et år!



Forresten er jeg klar over at jeg lovte en bildekollasj til dere om min jul, men det er det jo ingen som har etterspurt, så da tenker jeg at jeg får bli flinkere til å ta bilder til neste år, og at jeg får gjøre sånne ting da. 

Uansett gleder jeg meg nå til julen, og som sagt tidligere er tankene allerede i gang med å tenke gjøremål og julegaver. Det er jeg sikkert ikke alene om! 

Håper dere får en fin måned til neste gang vi skrives, jeg gleder meg allerede til det også! Så fantastisk det blir å meddele at det bare er åtte måneder igjen til jul, og syv måneder til jeg skal pynte!! Det blir fantastisk! 

Forresten skal jeg prøve å finne på noe annet å skrive om hver måned enn å bare skrive "nå er seks måneder igjen til julaften, jeg gleder meg innmari!" Jeg ser for meg at det kan bli litt kjedelig i lengden, så vi får se hva jeg finner på. Julerelatert blir det iallfall, så jeg håper at noen av dere stikker innom (selvom vi nærmer oss sommer, og jeg gleder meg innmari til det også...)

Vel, det var alt jeg hadde  hjertet for denne gang, vi skrives om en måned!
(Håper jeg, fordi denne gangen traff jeg jo på dato, men ikke helt på tid.. Vel, bedre lykke neste gang, Elise, jeg heier på deg)