-->

fredag 24. juli 2015

Sommer og countdown

Hei, og fortsatt god sommer! 

Selv har jeg nettopp kommet hjem fra ferie. 
Jeg og familien har tilbragt en uke i Kroatia, og det har vært varmt og godt. Mye sol, mye god mat og mye bading. Håper dere også har hatt en fin ferie, eller dere får det, de av dere som venter på en ferie som snart kommer.

Det jeg forstod på sydenferie i år derimot, er at jeg trives mye bedre i snøvær. Jeg synes det er helt nydelig med fint vær, sol og skyfri himmel, men for meg blir det fort for varmt, og da slutter det å være deilig og blir ubehagelig istedenfor. Litt den samme følelsen som å være altfor kald. For min del hadde det vært å foretrekke. Jeg ville mye heller hatt en uke på fjellet med snø og kuldegrader enn en uke i syden med 40 varmgrader i skyggen. Er det noen andre der ute som føler det som meg? For jeg føler det er relativt få av oss! 

Likevel nyter jeg disse avbrekkene, og kommer nok til å fortsette med sydenferie iallfall annenhvert år fremover også *fnis*

~          *         ~

Til poenget har jeg nå begynt å glede meg til jul. 
(selvsagt)
I en liten butikk på stranda fant jeg også årets første julegave. Uten å avsløre for mye ble det en liten gave, som skal adresseres til pappa, som ble med hjem i kofferten. I tillegg hadde jeg med meg litt håndarbeide, og på flyet på veien hjem ble jeg ferdig med gryteklut nummer to, som skal bli julegave til besteforeldrene mine. 

~          *          ~

Med det ønsker jeg dere en god fredag med å si at vi i dag kan vi telle månedene frem til jul på kun èn hånd! 
Fem måneder igjen til den deiligste dagen i året, det vil si fire måneder til julestemningen setter i for fullt i julepyntet hus, og nå som ferien er over kan jeg nesten ikke vente.

En fortsatt god sommer ønskes dere alle!