-->

torsdag 24. juli 2014

Countdown to christmas

GOD JUL(i)
I dag er det bare 5!!!! måneder igjen til julaften, det vil si bare fire måneder til jeg skal pynte. Som jeg gleder meg!
 
~          *          ~
 
Jeg håper dere nyter finværet, ferien og alt som er godt for tiden.
(Likevel...)
 
Selvom jeg nyter det deilig været vi har fått, ligger alltid julen i bakhodet mitt, og i forrige uke kjøpte jeg like gjerne årets første julegave. Som jeg har skrevet her tidligere har jeg jo laget noen julegaver allerede, men dette er den første jeg har betalt for. Dette var til et par av mine venninner, og på grunn av budsjett er det vanskelig å finne noe til disse. Når jeg derfor kom over et kupp, kunne jeg ikke motstå, så nå kan jeg allerede krysse av en på gavelisten min. Det kjennes herlig!
 
Flere julegaver er også på strikkepinnene mine. Kanskje er det på tide jeg viser frem noe av det?
Blant annet strikker jeg luer til de små kusinene mine, så disse finner nok etterhvert veien inn hit.
 
Hvis du er en av de som stikker innom her nå midt på sommeren regner jeg med at julen er tilstedeværende også i ditt hjerte og i ditt hodet, og da vil jeg gjerne ønske deg lykke til med din planlegging av julen 2014. (Selvom det er midt på sommeren)
 
~          *          ~
 
Fortsatt god sommer!

tirsdag 1. juli 2014

GOD JULi

Endelig er juli her, og vi kan si at det er en kortere periode med tid til julen som kommer, enn til julen som var. Hvis ikke dèt føles fantastisk, så vet neimen ikke jeg. 

Jeg håper dere som har ferie nyter den, at de som snart har ferie holder ut og har humøret på topp, og at de som allerede er ferdig med ferien er klare for ny giv, og teller ned dager til advent. Det gjør iallfall jeg.

~          *          ~

Ville bare komme innom for å ønske dere en god tirsdag, en god 1. juli, og for å fortelle at nå er det kun 176 dager igjen til jul!