-->

tirsdag 24. juni 2014

Countdown to Christmas

Kan dere fatte at vi er halvveis?
Nå er vi endelig halvveis!
 
Om fem måneder kommer julepynten opp (og forhåpentligvis har jeg mye ny pynt innen det), og etter det er det bare å nyyte den siste måneden.
 
Jeg syntes det har gått utrolig fort frem til nå, så nå håper jeg at det kan bremse ned litt, sånn at jeg kan nyte en forhåpentligvis nydelig sommer først. Faktisk, så reiser jeg på ferie allerede i morgen, så da håper jeg at julegleden kan legge seg litt lengre bak i hodet, sånn at hovedsaklig ferien skal få mest plass. Så mye plass som julen opptar hele året er dette bare rettferdig, *fnis*
 
Jeg håper dere nyter sommeren, men at også en liten del av dere ser frem mot julen også.
 
 
Tips: Hvis du skal reise med familie er jo dette en fin mulighet til å fiske etter julegaveønsker! Du trenger ikke å spørre rett ut, men følg litt ekstra nøye med når dere går i butikker. Mange forteller om ting de ønsker seg uten at de faktisk tenker over det selv, og dersom du kan overraske dem med det på julekvelden finnes det jo ingenting som faktisk er bedre!
 
~          *          ~
 
GOD SOMMER

fredag 20. juni 2014

Årets Første Julegave

Hei dere, årets første julegave er nå nesten ferdig!
Dette er en hjemmelaget en, men jeg tør ikke fortelle hvem den er til, i tilfelle de plutselig skulle dukke innom! Nå er èn pute ferdig, bare tre igjen!


Hurra!



Det eneste som gjenstår er å flytte litt på hjertet, slik at kantene ser rundere ut, og slik at hjertet er midt på. Jeg ser at det er litt skeivt nå. 

Bortsett fra det er jeg veldig fornøyd!


~          *          ~

Har dere noen julegaver i hus enda?

lørdag 7. juni 2014

Å være "julsten"

Hei, alle sammen!
~          *          ~
Jeg titter innom i dag for å fortelle dere om en litt nydlig historie jeg fikk servert her om dagen.
Dere vet nok ikke at jeg jobber litt som vikar/assistent på min lokale barneskole, og her får virkelig kreativiteten og tankene fare som de ønsker.
Her om dagen skulle vi igjennom det å tolke og analysere bilder, og bildet boken ville at de skulle analysere var bildet "Discovering Santa". Det kom mange gode tolkninger om hva som kunne ha skjedd, og selvom dette er 5. klassinger (og alle vet at det er pappa eller onkel e.l. som kler seg ut julekvelden) var de alle enige om at det finnes en julenisse. Dette var helt uten at jeg hadde delt mine personlige meninger og tanker rundt dette temaet.

The Discovery by Norman Rockwell 1956
Discovering Santa

Etter timen kom en av guttene bort til meg, og sa: "Hvis du ikke tror på julenissen, så er du ikke julsten."
" Julsten?" tenkte jeg. Hva i alle dager...?
Han så nok at jeg tenkte litt på det han hadde sagt, og fulgte opp med å si: "Akkurat som at du ikke kan kalle deg kristen hvis du ikke tror på Gud, så kan du ikke kalle deg JULsten hvis du ikke tror på julenissen."
Det syntes jeg var så fint sagt, at det kommer jeg nok aldri til å glemme. Det finnes så mange kreative barn der ute, og det overrasker meg stadig.
Håper alle dere der ute har en fantastisk lørdag, nyt helgen :-)
~          *          ~
Er du julsten?
Dersom noen av dere har lignende historier, del dem gjerne!